Zamów wędliny przez telefon i zapłać u kuriera:
508 276 635
Opis
Kto nie lubi kabanosów jako przekąski?
Kabanosy z małej masarni z Podkarpacia sprawdzą się idealnie. My robimy z nich koreczki na imprezy okolicznościowe.
Można je przechowywać przez długi czas w lodówce aż fajnie podeschną.
Mają bardzo krótki skład i wyjątkowy smak.
Kminek, który jest w składzie jest bardzo delikatnie wyczuwalny. Nawet jeśli ktoś nie lubi tej przyprawy to nie będzie ona przeszkadzać.
Składniki
mięso wieprzowe, woda, przyprawy (pieprz, gałka muszkatołowa, kminek), skrobia ziemniaczana, peklo sól
Tadeusz Skorzec
Dobre ,idealnie przyprawione,na wieczorną przegryzkę idealne (-:
Renata
Dla mnie i mojej rodziny idealne, nie są za mocno wysuszone ,dobrze doprawione, polecam wszystkim miłośnikom kabanosów
Sylwester
Perfekcyjne kabanosy, a jak się je trochę podsuszy to po prostu pycha.